Na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu studenti četvrte godine Petar Karadeglija i Čedomir Obradović održali  su prezentaciju firme u kojoj su obavili praktičan rad. Naime, pomenuti studenti su u firmi „KOLEKTOR CCL“ boravili od 13.8. do 24.8. tekuće godine. Ponešeni utiscima i radnom atmosferom ovi studenti su svoje impresije podijelili i mlađim kolegama. Svoje iskustvo u ovoj fabricu studenti su prenijeli i Dekanu Mašinskog fakulteta.

„Odmah po dolasku, upoznali smo se sa stručnim timom koji čini okosnicu jedne velike kompanije kao što je „Kolektor“. Zadivila nas je ljubaznost i spremnost stručnog tima da nam pomognu u svakom segmentu našeg višednevnog boravka. Nailaskom na stručne, obrazovane i ljubazne ljude uvidjeli smo da se u pomenutoj kompaniji stvara jedna lijepa priča i da veliki značaj uspjehu koji postižu širom Evrope i svijeta duguju zajedničkom i predanom radu, saznanjima, istraživanjima i potpomaganju.

Upoznali smo se sa radom inženjera i zaposlenog kolektiva u većini organizacionih jedinica, postrojenja i hala, i samim boravkom među stručnim i istaknutim ljudima koji su nam davali upute prilikom sprovođenja posla, uspjeli smo povezati naše teorijsko obrazovanje sa praktičnim radom. Sam boravak među uigranim inženjerskim timovima doprinio nam je da uočimo novine koje su nam do sada bile nepoznate, ali i upoznavanje sa drugim segmentima iz radnog odnosa koji se usko povezuje sa svijetom inženjerstva, a sa kojim se do sada nismo imali prilike susretati.

Iako smo pri samom dolasku u Laktaše očekivali mnogo, vratili smo se sa pregršt lijepih utisaka i naše želje usmjerili ka tome da jedan dan i mi postanemo dio ovog velikog tima koji će sa svojim znanjima i vještinama pomoći u razvoju postavljenih ciljeva i ideja, ali i da ćemo na vrata velike kompanije kao što je „Kolektor“ zakoračiti kao inženjeri koji će sebe izgrađivati kroz rad u poslovnom smislu što nam i jeste dugoročna želja. „

 

Petar Karadeglija

Čedomir Obradović

 

PROMOTIVNI VIDEO

 

Broj online korisnika

Ko je na mreži: 35 gostiju i nema prijavljenih članova

Najnovije informacije

Отпорност материјала 2, ...

Резултати писменог дијела испита одржаног ...

Алати и прибори, ...

Испит који је одржан 15.7.2019.године је положио: ...

Механика 1, резултати ...

Резултати писменог дијела испита из Механике 1 ...

Отпорност материјала 1, ...

Резултати писменог испита одржаног 16.07.2019. ...

Енглески језик 1, ...

Резултате испита из предмета Енглески језиј 1, ...

Математика 2, резултати ...

Предмет: Математика 2 Резултати писменог ...

Обрада резањем, ...

Резултати испита одржаног 12.07.2019. ...

Нумеричке методе у ...

Резултати писменог дијела испита одржаног ...

ЈАВНА ОДБРАНА ЗАВРШНОГ ...

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е  ЈАВНА ОДБРАНА ЗАВРШНОГ ...

Алати и прибори, ...

Усмени испит из дијела прорачун и конструкција ...

INSTAGRAM

Online prijava ispita

KONTAKTIRAJTE NAS

MAŠINSKI FAKULTET
Vuka Karadžića 30
71126 Lukavica, Istočno Sarajevo
Republika Srpska, Bosna i Hercegovina
☏ +387 (0) 57 340 847
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Scroll to top